De Rabo Bridge to Bridge is het belangrijkste  hardloop evenement van Arnhem. Het is een evenement dat voor iedereen toegankelijk is. Het biedt de lopers een uitdagend parcours over bezet en bevrijd gebied via de twee bruggen. Hiermee maken we bewust de verbinding met een belangrijk stuk historie van de stad: de Slag op Arnhem. Het is een evenement waar je met plezier aan deelneemt of naar komt kijken.

bridge to bridge loop logo

De Rabo Bridge to Bridge wordt georganiseerd door organisatieburo WE-link in opdracht van en in samenwerking met het bestuur van de Stichting Bridge to Bridge. Daarnaast wordt samengewerkt met tal van andere organisaties, zoals de gemeente Arnhem en de politie.

De feitelijke organisatie is sinds 2010 in handen van Mark van Hoorn en Eddie Wassink van organisatie- & adviesburo WE-link. Beide heren zijn gedreven personen en zeer ervaren in het organiseren van sportevenementen. Op hun CV’s reiken tientallen interlands van het Nederlands elftal (voetbal), KNVB Bekerfinales, UEFA Cup finale 2006, de Marathon van Amersfoort in 2009 en de slotetappe van de Eneco Tour 2009.

Tijdens dit mooie sportevenement verzorgde Triple F Services het communicatie management (CPO) en het parkeerbeheer en Triple F Security de opbouwbeveiliging voor de organisatie.