Voor de nacht beveiliging op grotere locaties & evenemententerreinen wordt regelmatig een beroep gedaan op de inzet van onze hondengeleiders. De combinatie van een beveiliger en een hond zorgen voor een goede beveiliging van een groter terrein. De zintuigen van een hond zijn vele malen gevoeliger dan een mens waardoor er via de neus en oren eerder gesignaleerd wordt.

Professionele Hondengeleiders

Kiezen voor de inzet van een hondengeleider vergt een afweging van oa; hoe groot is het terrein, wat staat er, in welke fase van de bouw en hoe aantrekkelijk de aanwezige materialen zijn. Daarnaast is de huidige crimineel steeds brutaler en schroomt in sommige gevallen ook niet om met geweld zijn doel te bereiken. 

Onze hondengeleiders zijn allemaal in het bezit van het toetsingsbewijs van de Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging (KNPV) of de toetsing van Bond van de Diensthond (NBD). Hieruit blijkt dat de geleider en de hond een geschikte combinatie vormen. 

ZULLEN WE EEN KEER KENNISMAKEN?

Bij Triple F Security houden we van koffie & thee en een goed gesprek. We nodigen jou vrijblijvend uit voor een kennismaking. We komen graag bij jou langs, of bezoek ons hoofdkantoor in Nieuwegein (op afspraak).