In opdracht van de Alliantie en de gemeente Amersfoort heeft TBI Koopmans Bouwgroep mee mogen bouwen aan de ontwikkeling van stadswijk Hogekwartier, 165 appartementen zijn gerealiseerd in twee woontorens, Castalia en Kalliope. De wijk krijgt door alle nieuwbouw een beter en gevarieerder woningaanbod. Tegelijkertijd markeert de nieuwbouw van de twee woontorens Castalia en Kalliope de nieuwe entree van de stad Amersfoort vanaf de Hogeweg. Deze plannen maken deel uit van Amersfoort Vernieuwt. Met Amersfoort Vernieuwt werken de gemeente Amersfoort, woningcorporaties de Alliantie en Portaal aan betere buurten met goede woningen.

Hoofduitvoerder Jan Munsterman heeft vanochtend de “Einde Project 🎂” in ontvangst genomen, die aangeboden is door onze collega John. Bijzonder aan het project is dat door de lange doorlooptijd in Hogekwartier de bedrijven te maken hebben met verschillende maten van duurzaamheid: deels gasloos, deels all electric en deels BENG.

Triple F Security & Services heeft ruim 1.5 jaar in opdracht van Koopmans de bouwplaats portier mogen leveren. Onze bouwplaats portier heeft naast de logistieke ondersteuning van de uitvoerder een taak in de aanwezigheidsregistratie, controle op PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) en VCA op de bouwplaats. 

Wij wensen de aanstaande bewoners van de woontorens veel woonplezier op deze prachtige locatie en bedanken TBI Koopmans bouwgroep voor de prettige samenwerking.

#veiligheid #BHV #VCA #bouw #service #toegangscontrole #veiligwerken #trostsophetteam

@TripleFsec / @koopmansbouw en dank aan @bakkerijsterk  

Overhandiging Einde Project taart aan Koopmans