Het is weer tijd voor de beroemde Einde Project Taart!In opdracht van Hillson verzorgden wij de afgelopen 10 maanden de toegangscontrole, de logistieke ondersteuning en het toezicht op de bouw op het renovatieproject Herengracht 434 (Richemont) voor het bouwbedrijf Constructif. Constructif heeft deze renovatie uitgevoerd terwijl Richemont in andere delen van het pand gewoon in bedrijf was, een hele opgave, mede omdat de beveiligingsmaatregelen van dit bedrijf in tact moesten blijven.

De samenwerking met het beveiligingsbedrijf is uitstekend verlopen en onze portier heeft ook dit uitstekend verzorgt. Gisterochtend was voor Hilbert, onze portier op dit project sinds 1 februari, de tijd om de einde-project-taart aan te bieden aan Bart Prinsze van Constructif. Wij wensen Richemont heel veel werkplezier op deze prachtige locatie en bedanken Hillson B.V. en Constructif voor de prettige samenwerking.Triple F Security & Services is erkend partner van Hillson voor Bouwplaats Check-In en Ilips!

#veiligheid#BHV#VCA#bouw#service#toegangscontrole#veiligwerken#trostsophetteam#BPCI#constructif@TripleFsec / Hillson B.V. en dank aan http://ow.ly/EDL350FC6aL

Constructif Einde Project Taart