18 april 2015 Hennie Mahn

HARLEM GLOBE TROTTERS

De Harlem Globetrotters zijn wereldwijd bekend om de spectaculaire shows waarmee ze jong en oud weten te boeien. Al sinds de oprichting in 1927 spreekt Amerika’s bekendste basketbalteam tot ieders verbeelding. Deze knotsgekke balkunstenaars weten van iedere voorstelling een ongeëvenaarde komische show te maken, waarbij niet alleen de tegenspelers en de scheidsrechters, maar ook de toeschouwers zelf deel uitmaken van het spektakel. Wie doet het hen na: de kunst om de technische basketbalsport te combineren met ongekende showelementen. Dat heet top-entertainment van het hoogste niveau!

Harlem Globe Trotters

Ruim 3.000 bezoekers genoten v volop van het spektakel van de Harlem Globetrotters in Almere. In het Topsportcentrum Almere brachten de Amerikaanse basketballers hun spectaculaire show in een zogenaamde wedstrijd tegen de Washington Generals.
Het ging om een combinatie van technische hoogstandjes en bizarre showelementen, waarbij ook de scheidsrechter en het publiek een rol kregen.

Drie jaar geleden wisten de Harlem Globetrotters de tribunes in Almere vol te krijgen, en ook nu was de topsporthal in Almere Poort weer tot de nok gevuld.

Voor de Gemeente Almere verzorgde Triple F Services het parkeerbeheer rond dit evenement.

Tagged: , , , , , , , ,