Projectleiders De Trap (Rotterdam viert de Stad)

Wij willen Triple F Event Security, Walter Hubers, Hennie Mahn en alle medewerkers, enorm bedanken voor de geweldige samenwerking tijdens De Trap in Rotterdam. De Trap was het letterlijke hoogtepunt van de manifestatie ‘Rotterdam viert de stad!’, 75 jaar wederopbouw.
De Trap, een ontwerp van MVRDV, was een steigerinstallatie vanaf het plein voor Rotterdam Centraal Station, naar het dak van het Groot Handelsgebouw. Bijna 400.000 mensen hebben in 5 weken tijd De Trap beklommen. Aantallen mensen die we niet hadden durven dromen, maar die mede door Triple F Security in een hele prettige sfeer en gastvrij zijn ontvangen. Als een trap-familie hebben ze 5 weken met het project meegedraaid: altijd bereikbaar, enorm flexibel en zeer meedenkend. Al in het voortraject, de vergunningsaanvraag bij de Gemeente Rotterdam, waren ze erg waardevol. Hun expertise en ervaring hebben zeker meegewogen in de positieve beoordeling van dit project.
Kortom Triple F Event Security is een erg fijne en betrouwbare samenwerkingspartner waar wij zeker nog eens mee hopen te werken. Lidwien Hupkens & Anouk Estourgie, projectleiders De Trap (Rotterdam viert de Stad!)