Triple F Security toont graag haar maatschappelijke verantwoordelijkheid op de manier waarop wij onze kernactiviteiten uitvoeren en verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van het milieu en de sociale context. Onze richtlijn op dit gebied is het motto ‘People Planet Profit’.

Het tonen van onze maatschappelijke betrokkenheid  en dus de manier waarop wij iets teruggeven aan de maatschappij komt tot uiting in de diverse initiatieven en projecten die wij sponsoren of anderszins ondersteunen. Deze initiatieven en projecten kunnen rekenen op de geheel vrijwillige en belangeloze inzet van de medewerkers en directie van Triple F Security. Buiten het nastreven van een hoger bedrijfsrendement benutten wij ook graag de kansen om voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij te zorgen. Het gaat hierbij om activiteiten die een stap verder gaan dan waartoe de wet ons verplicht; vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie”
In het kader van onze MVO inspanningen zijn wij onder andere lid van of nemen deel in de volgende instanties/organisaties:

  • WTC Almere
  • SFEB
  • VBeNLlogo WWNL bike
  • VBA
  • Wounded Warriors Nederlandlogo onbekende helden
  • JVS Nieuwegein
  • Onbekende Helden

Logo MVO Nederland
Als partner van MVO Nederland dragen wij bij aan hun ambitie:
MVO Nederland: “Wij gaan voor een wereld die 100% klimaatneutraal is met gelijke rechten voor iedereen. Daarvoor brengen wij bedrijven, kennisinstellingen en overheden bijeen om samen de maatschappelijke problemen op te lossen, die dit ideaal in de weg staan. Onze ambitie is: Nederland wereldvoorbeeld op het gebied van de inclusieve en circulaire economie.”

 

logo-trees-for-life-greenOm onze ecologische footprint (de belasting die wij met onze dagelijkse bedrijfsuitvoering op het milieu hebben) te neutraliseren doneren wij jaarlijks een bijdrage aan de stichting Trees for Life die met onze bijdrage jaarlijks zo’n honderd nieuwe bomen kan planten. Daarmee compenseren wij de CO2 uitstoot veroorzaakt door de afgelegde kilometers per auto van en naar onze opdrachten en het energieverbruik op de kantoren.