sec-logoHet waarborgen van de continuïteit van uw bedrijf, project of evenement kan op verschillende manieren gebeuren. Met de inzet van proactieve, communicatief vaardige en excellerende beveiligers  is hoe Triple F Security uw veiligheidsvraagstukken aanpakt.

Het door Triple F ontwikkelde Triple F principe van Firm-Fair-Friendly wordt in alle processen toegepast. Het principe leidt ertoe dat onze beveiligers niet op normen word gestuurd  maar de bedrijfswaarden op hun eigen intrinsieke manier uitdragen.afbeelding1

Met als eindresultaat een excellente uitvoering van hun taken. Taken, die na een gedegen intake, zijn bepaald en beschreven zijn in de werkinstructies, specifiek voor uw opdracht. Vanuit onze ervaring en kennis van onze beveiligers  zijn wij in staat om de juiste medewerkers te selecteren voor de uitvoering van de opgedragen werkzaamheden.

Tijdens deze werkzaamheden houden onze medewerkers rapportages bij, die voor u als opdrachtgever inzichtelijk zijn. Voor alle opdrachten die wij uitvoeren geldt dat wij periodiek de uitvoering van de werkzaamheden met u evalueren, om zodoende de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen blijven waarborgen en in te kunnen spelen op veranderingen daar waar nodig.

Meer weten?: Bel ons nu op 030-888 00 86

Minstens even belangrijk om tot een excellente dienstverlening te kunnen komen is het faciliteren van onze medewerkers als het gaat om de juiste informatie, werkomstandigheden, en middelen. De beveiligingsmedewerkers van Triple F Security zijn daarom altijd van meerwaarde voor uw:

Evenement
Object
Winkel(centrum)
Receptie
Bouwproject
Evenementenlocatie
Alarmopvolging

In de functie van:

Security Host
Receptionist(e)
Hondengeleider
Winkel-surveillant
Mobiel Surveillant

 

Nadat we aandachtig naar uw wensen en eisen hebben geluisterd, leggen we deze vast in werkinstructies voor onze medewerkers. Hierbij geldt dat alleen het stellen van de juiste vragen leidt tot de juiste informatie. Hierbij houden wij scherp in de gaten, dat de werkzaamheden secuur en op eenduidige wijze worden uitgevoerd. Door de opgedane ervaring zijn wij ook in staat om de juiste medewerkers te selecteren voor de uitvoering van de opgedragen werkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden houden onze medewerkers rapportages bij, die natuurlijk ook voor u als opdrachtgever inzichtelijk zijn. Voor alle opdrachten die wij uitvoeren geldt dat wij periodiek de uitvoering van de werkzaamheden met u evalueren, om zodoende de kwaliteit te kunnen waarborgen en in te kunnen spelen op veranderingen daar waar nodig.