3 april 2017 Hennie Mahn

Speelparadijs DUINOORD ( Helvoirt)

Duinoord is hét all-in speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Zowel binnen als buiten valt er een hoop te beleven: van GPS-tocht tot spectaculair klimbos, van tokkelbaan tot springkussens en van voetbalveldjes tot quadbaan. Natuurlijk is er ook gedacht aan de allerkleinsten. Een regenbui? Geen probleem: in de binnen klimkooi is genoeg te doen tot de bui voorbij is.

Duinoord mag op last van de gemeente Haaren momenteel slechts 900 bezoekers ontvangen. Nu ook het aantal beschikbare parkeerplaatsen op last van de gemeente is beperkt tot 200 parkeerplaatsen op ons eigen terrein, adviseren ze bezoekers om hun entreekaarten en parkeerkaarten vooraf te reserveren. Op die manier zijn zij 100% verzekerd van toegang tot het park op de door hen gekozen dag.

Parkeren in de openbare ruimte om Duinoord te bezoeken is niet (meer) toegestaan en de gemeente heeft aangegeven hierop streng toe te zien. Ze hopen daarom dat zij op de medewerking mogen rekenen van de bezoekers en dat ze dus van de mogelijkheid gebruik maken om vooraf hun entreekaarten én parkeerkaarten te reserveren. Op die manier wordt teleurstelling namelijk voorkomen.

Om de bezoekersstromen naar en bij Duinoord in goede banen te leiden heeft Duinoord de ondersteuning gevraagd van de verkeersregelaars van Triple F Services.

Tijdens de drukke uren, als het park open gaat en de eerste uren erna, staan de verkeersregelaars van Triple F Services klaar om elke bezoeker met een vriendelijk woord welkom te heten en het verkeer in goede banen te leiden.

Meer weten over onze dienstverlening?  info@triple-f-security.com of 030-8880086