Nationale BHV dag 2021 “BHV, daar red je levens mee” Vandaag is het de Nationale dag van de BHV! Elke eerste maandag van November wordt er aandacht gevraagd voor de meer dan 500.000 bedrijfshulpverleners in Nederland. Tijdens deze dag worden alle BHV’ers die acuut handelen als jou iets overkomt in het zonnetje gezet! Afgelopen jaar is dan ook weer duidelijk gebleken hoe belangrijk de BHV trainingen en onze BHV’ers zijn op de verschillende projecten. Wij bedanken onze BHV collega’s daarom voor hun inzet!

Triple F Security & Services organiseert jaarlijks BHV herhalingsdagen, zo ook begin 2021 ondanks de corona situatie. Mede doordat wij als organisatie onderdeel uitmaken van de vitale beroepen vonden wij het belangrijk om deze training door te laten gaan. “Train as you fight”. De herhaling van theorie in combinatie met praktijk is dan ook van essentieel belang. Wat is er nieuw, wat is er veranderd en hoe zat het ook alweer? BHV, daar red je levens mee!

#BHV#Bedrijfshulpverlening#TripleFSec#Veiligheid#dvdbhv#Security#Services#safety#TrotsophetTeam#FirmFairFriendly#erkendleerbedrijf#Veiligwerken#1November#Maandag#DagvandeBHV#waardering#Hulpverlening