Missie   
Triple F Security is een dynamische toonaangevende organisatie met vernieuwende ideeën over de invulling van beveiligings- en servicewerkzaamheden en de werving en selectie van medewerkers die daaraan invulling moeten geven.

Zij biedt op haar eigen unieke manier maximale kwaliteit in service en dienstverlening op het gebied van veiligheids- en servicevraagstukken. Dit met als doel het realiseren van operational excellence en duurzame partnerships met haar opdrachtgevers.

Binnen Triple F Security worden de medewerkers erkend als bron van kwaliteit en weet het management zijn waarde-gestuurde filosofie van Firm-Fair-Friendly concreet te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Op de werkvloer werken de medewerkers in vrij grote autonomie zonder strakke aansturing van boven maar wel met de centraal gedeelde bedrijfswaarden.

Om onze medewerkers op het niveau te houden waar wij ze graag op zien acteren, organiseren we jaarlijks onder andere workshops en trainingen. Tijdens deze bijeenkomsten geven interne en externe deskundigen hun visie en uitleg op uiteenlopende, maar functie relevante, zaken. Met deze opgedane kennis zijn onze medewerkers weer beter in staat om u op individuele basis als opdrachtgever van dienst te zijn.

Het managen van talent is daarmee een kernactiviteit ons bedrijf. Als onze medewerkers namelijk begrijpen welke kwaliteiten zij moeten aanwenden in hun omgeving en in de omgang met klanten dan volgt de motivatie om het te doen vanzelf. Natuurlijk zal er altijd sturing blijven, maar niet door het dwingend op te leggen.

Triple F Security neemt in het kader van haar rol in de maatschappij, belangeloos, actief deel in tal van maatschappelijke organisaties zoals onder andere;

o   SFCB; met een bestuursfunctie binnen het sociaal fonds cao Beveiliging,

o   VBA Almere; als lid van de evenementencommissie van de Vereniging Bedrijfskring Almere,

o   Rotary Almere als actief lid

o   Almere Onstage, door jaarlijkse deelname als beroepsbeoefenaar aan de beroepsoriëntatie van VMBO leerlingen.

o   United Jeugd Cup Nieuwegein, als sponsor van dit jaarlijkse topsport evenement met als doel het verenigen van de jeugd met sport en beweging.

 

Visie
Triple F Security wil voor haar opdrachtgever een kwalitatief hoogwaardige partner zijn op het gebied van orde en veiligheid voor de lange termijn. Of het nu gaat om een (eenmalig) kortstondig evenement of beveiligingsopdracht of een meerjarig bouwproject de kwaliteit van de dienstverlening en service staan voorop.

Het management en de medewerkers kunnen niet alleen bogen op een jarenlange maar ook op een uitgebreide ervaring in het managen en uitvoeren van beveiligings- en serviceprojecten, lokaal nationaal en internationaal. Triple F Security heeft daarmee een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers opgebouwd in de entertainmentbranche als ook in de bouwwereld en het bedrijfsleven.
De wijze waarop uitvoering wordt gegeven aan de werkzaamheden en de projecten worden voorbereid en begeleid, gecombineerd met een marktconforme tariefstelling maakt Triple F Security een unieke speler in de markt.
Het vertrouwen dat dit heeft opgeleverd in de markt komt voort uit de wijze waarop onze inhoudelijke kennis wordt overgebracht op en gedeeld wordt met onze medewerkers. Zij zijn daardoor instaat om optimaal te functioneren op de diverse projecten.

Strategie
Triple F Security volgt de ontwikkeling op het gebied van securitymanagement, personeelsbeleid, bedrijfsvoering en technologische innovatie op de voet.
Door focus te houden op de kwaliteitswaarden van de bedrijfsvoering en de uitvoering van de werkzaamheden kan een uitbreiding van haar positie, op de markten waarop zij opereert, gerealiseerd worden.


 

Loes Stellaard

logo_triple_f_security_url_cmyk_verticaal_2016

Met meer dan 20 jaar ervaring in de beveiligingsbranche op het gebied van officemanagement en personeelszaken heb ik de branche sterk zien veranderen. Met de invoering van de screening van medewerkers en een eigen cao zijn grote stappen gezet in de professionalisering van de branche. Ontwikkelingen die niet alleen goed zijn geweest voor onze opdrachtgevers maar zeker ook voor onze medewerkers. Als bestuurslid van de SFEB (Sociaal Fonds Evenementen- en horeca Beveiliging) draag ik tevens bij aan de bevordering van de kwaliteit en professionaliteit van de beroepsuitoefening van beveiligers, functionarissen en hun beveiligingsbedrijven. Ook bij triple f security zet ik mij in op deze gebieden ten einde voor opdrachtgevers en medewerkers de meest gewaardeerde beveiligingsorganisatie binnen Nederland te zijn.

Loes is bereikbaar via 0031-622785035 of via loes@triple-f-security.com

Walter Hubers

walter-nov-2016-2Walter is in de 12 jaar dat hij als onderofficier bij de landmacht werkzaam was, in contact gekomen met de beveiliging. Eerst als Free lancer en in 2002 overgestapt om Full Time in deze branche als project manager werkzaam te zijn. Naast de verantwoordelijkheid voor de beveiliging van verschillende objecten is hij als Security & Safety manager ook betrokken bij vele publieks evenementen in zowel Nederland als daarbuiten. Als operationeel directeur binnen Triple F Security is hij oa in het bezit van het diploma IRIS® Security Management en DHM® Security Management. In februari verwacht hij de opleiding Crowd and Risk Analysis af te ronden om organisatoren nog beter te kunnen begeleiden in de voorbereidingen van de evenementen. Daarnaast is hij verantwoordelijk als Praktijkopleider voor de stage periode van de Beveiligers en Events Security Officers binnen Triple F Security.

Walter is te bereiken op 0031-637339091   of via walter@triple-f-security.com

Hennie Mahn

hm-presentatiefoto-4Na een militaire en commerciële loopbaan ben ik uiteindelijk in een combinatie van die 2 terechtgekomen in de beveiliging van de evenementen-branche. Begonnen als oproepkracht , maar al snel doorgegroeid naar projectleider en accountmanager. Na een aantal jaren als General Manager te hebben gefunctioneerd, de overstap gemaakt van de evenementenbeveiliging naar de reguliere beveiliging als Senior Sales Manager maar al gauw bleek de persoonlijke aanpak bij de evenementen beter bij me te passen. Sindsdien hardwerkend aan het opzetten van het meest gewaardeerde security en service bedrijf in de branche.

Hennie is bereikbaar op 0031-654210963 of via hennie@triple-f-security.com