Over Triple F Security & Services

Zoals de naam van ons bedrijf al aangeeft hanteren al onze medewerkers het Triple F Principe: Firm-Fair-Friendly. Onze medewerkers zijn veelal het eerste contact voor uw gasten, werknemers en  leveranciers. Zij zullen zich in eerste instantie dan ook concentreren op de punten die door u aangedragen worden met betrekking tot de toegang en veiligheid op de locatie. Het door Triple F ontwikkelde Triple F principe van Firm-Fair-Friendly  is een bewezen en gewaardeerd concept en wordt in al onze processen toegepast.

Over Triple F Security en Services
Firm-Fair-Friendly principe van Triple F Security en Services

Firm-Fair-Friendly principe

Wij hanteren het Triple F Principe: Firm – Fair Friendly, wat garant staat voor een klantvriendelijke dienstverlening met een hoge kwaliteit op het gebied van Veiligheid, Beveiliging en Services.  

Het principe leidt ertoe dat onze beveiligers niet op normen worden gestuurd,  maar de bedrijfswaarden op hun eigen intrinsieke manier uitdragen. Met als eindresultaat een excellente uitvoering van hun taken. Taken, die na een gedegen intake, zijn bepaald en beschreven zijn in de werkinstructies, specifiek voor uw opdracht.

Korte lijnen vanuit de opdrachtgever met een betrokken accountmanager die de eisen en wensen van onze opdrachtgevers waarborgt binnen onze organisatie. Wij zijn werkzaam in de reguliere objectbeveiliging, portier diensten op bouwplaatsen, Evenementen beveiliging en Security & Safety management voor zowel organisaties, locaties en (complexe) evenementen.  

Over ons