Kom werken bij
Triple F Security & Services

Ben jij een gediplomeerd beveiliger of ESO gecertificeerd en flexibel inzetbaar? Een professionele, representatieve en vooral dienstverlenende vakman of vakvrouw die houdt van afwisseling? Reageer dan direct!

Als beveiliger op oproepbasis ga je aan de slag voor diverse opdrachtgevers van Triple F Security door heel Nederland . Je zal regelmatig op verschillende locaties ingezet worden. Door de afwisseling in opdrachtgevers en locaties wordt er een maximaal beroep gedaan op je talenten en flexibiliteit. Als professionele beveiliger van Triple F Security ben je van alle markten thuis!

Werken bij Triple F Security en Services
Over Triple F Security en Services

FIRM - FAIR - FRIENDLY

Triple F Security hanteert in haar gehele bedrijfsvoering het door haar ontwikkelde Triple F Principe van Firm, Fair, Friendly. Als medewerker van Triple F Security ben je op de werkvloer verantwoordelijk om deze waarden met jouw persoonlijkheid in te vullen en uit te dragen.

Wij nodigen daarom beveiligers met een Beveiliger 2 diploma of ESO certificaat die geen moeite hebben met flexibiliteit, afwisseling en onregelmatigheid, van harte uit zich te melden. Groeien in contracturen behoort op termijn tot de mogelijkheden, maar in eerste instantie zoeken wij flexibele oproepmedewerkers.

Jij staat centraal!

Bij Triple F sta jij als medewerker centraal. Wij kunnen de zaken bij de opdrachtgever nog zo mooi voorstellen als jij niet optimaal kunt functioneren in je taakstelling dan slaan we de plank mis. Wij zullen daarom aan de voorkant de opdrachtgever goed bevragen over de gewenste dienstverlening, dit vermelden we dan in een werkinstructie of een briefing. Verder zorgen we ervoor dat ook je ook in materiële zin aan niets ontbreekt om je taken optimaal te kunnen uitvoeren.  Om je verder te blijven ontwikkelen investeren we buiten de jaarlijks benodigde cursussen om je aan alle minimale eisen te blijven voldoen ook in andere relevante cursussen en bijeenkomsten. Het Triple F Principe, van Firm, Fair, Friendly, dat we door de gehele organisatie als leidraad houden voor alle processen, is ook op alle uitvoerende werkzaamheden van toepassing. De achtergrond en uitwerking hiervan gaan we je uitgebreid uitleggen. Waarna je met een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid in staat zult zijn je taken tot een goed eind te volbrengen.

Bij Triple F Security sta jij centraal

Meer informatie over onze vacatures en direct solliciteren, vind je op onze website triple-f-jobs.nl.

Wat zeggen onze medewerkers?