Een aantal projecten waar wij trots op zijn:

 In 2016 mochten we in het kader van “Rotterdam viert de stad” de beveiliging en crowd management verzorgen voor het project “trappen naar het dak”, op het stationsplein bij het Groot Handelsgebouw waar architect Winny Maas de “trappen” als installatie heeft ontworpen. In aanloop naar dit project is één van de eigenaren van Triple F Security de spil geweest in het vergunningsproces en de planvorming voor de uitvoering. Medewerkers van Triple F Security hebben op een zeer gastvrije wijze 6 weken de (internationale) bezoekers tijdens de openingsuren ontvangen en zorg gedragen voor de overnight security. Door het succes is er een verlenging geweest van 2 weken waardoor wij in totaal 360.000 bezoekers mochten verwelkomen.

 

Samenwerken Challenge Almere Amsterdam ROC Beveiliging

Challenge Almere Amsterdam

Ook de Challenge Almere Amsterdam mogen wij tot een van de evenementen rekenen die wij vanaf 2013 bedienen. De inzet betreft de begeleiding van het vergunningsproces, beveiliging tijden opbouw, showdagen en afbouw en de inzet van een Centralist en Safety Manager in de Control room tijdens het evenement. Daarbij maakt de organisatie tijdens de wedstrijddagen ook gebruik van aspirant beveiligers van ROC Flevoland vanuit de opleiding MBO Beveiliging waarbij vanuit Triple F Security ervaren praktijkopleiders ingezet worden om deze aspiranten te begeleiden. De actieve samenwerking van de afgelopen jaren heeft ertoe geleid dat de organisatie van de Challenge-Almere een professionele groei heeft doorgemaakt. Dit resulteerde in 2600 deelnemende atleten in 2019 en de gunning van de International Triatlon Union (ITU)  voor het organiseren van de World Championships in 2021. 

Reguliere beveiliging

Ook de verzorging van reguliere beveiliging is één van onze core business aspecten waarbij wij voor onze opdrachtgevers de zogenaamde “stap extra” zetten. Voor verschillende opdrachtgevers verzorgen wij de beveiliging op 24 uurs basis . Dit doen wij met een speciaal daarvoor geformeerd vast team van ProActieve beveiligers die betrokken zijn bij het object en de opdrachtgever. Deze stap extra kunnen wij zetten door op regelmatige basis overleg te hebben met deze opdrachtgevers en daarbij te luisteren naar de uitdagingen die zij ondervinden. Ook door het samen vooruit kijken, kunnen we een gedegen advies afgeven over de te nemen maatregelen, daardoor hebben wij een toegevoegde waarde.     

Reguliere Beveiliging Triple F
Event Control Management

Event Control Management

Ook het functioneren in een Control Room is ons niet onbekend. Wij mogen al meerdere jaren de centralisten verzorgen voor oa; Zwarte Cross, Love Land Events, 909, Mystic Garden, New Horizons (D) , Challenge Almere- Amsterdam, Bevrijdingsfestival Rotterdam en diverse hardloopevenementen. Bij deze evenementen werken wij  vanuit de “Event Control Room”, waarbij voor 90 % van de gevallen als Centralist voor de organisatie. Bij de inzet als centralist voor de organisatie verzorgen zitten wij samen met de centralisten van andere disciplines zoals beveiliging, mobiliteit en medische dienst in één ruimte waarbij wij bij incidenten ook de centralisten van deze disciplines aansturen. Vanuit de opdrachtgevers zijn onze centralisten in de functie van Centrale Post Organisatie de “spin in het web” waardoor wij op basis van de verkregen informatie de opdrachtgever gevraagd en ongevraagd informeren over de situatie op het terrein.  Ook maken we daarbij gebruik van camera’s op het terrein om actief te surveilleren en bij incidenten middels de aanwezig camera’s het juiste beeld te hebben om direct te kunnen handelen. Daarbij verzorgen wij voor onze opdrachtgevers ook een eventlog waarin alle communicatie is opgenomen, zodat deze gebruikt kan worden voor evaluatie doeleinden. Een aantal van onze opdrachtgevers werk met digitale platformen zoals  “Safesight® ” of “Blerter® ” , de mogelijkheden van deze systemen zijn ook bij onze centralisten bekend om hier effectief mee om te gaan.

Internationaal

Naast werkzaamheden in Nederland, mogen wij gedurende het jaar ook werkzaamheden verzorgen in het buitenland. Leden van het MT Triple F Security & Services zijn onder andere werkzaam geweest in Duitsland, België en Engeland. In de functie van Safety Manager zijn zij betrokken geweest bij oa de opening van het nieuwe NATO hoofdkwartier en het jaar daarop bij de summit in Brussel, Slam Dunk Festival in Hatfield (UK) als crowd manager belast met de uitstroom van 30.000 festival bezoekers en bij de homecoming parade van Liverpool FC tijdens de Champions League van 2019 waarbij wij verantwoordelijk waren voor de “bubbel” direct om de spelersbus. Bij alle opdrachten zijn wij betrokken geweest bij de voorbereiding, voorverkenning en uitvoering.

Internationale Projecten van Triple F Security en Services
@ LFC