Op vrijdagavond 27 maart werd er opnieuw een afterwork borrel georganiseerd in de bar van het Bilderberg Parkhotel. De muziek wordt deze editie verzorgd door lokale dj’s MeSoJorny (Biergarten, Soundsystem, Heavy Load) en de broers Heij van High Soundsystem (Obvious Collective).

Parkhotel Invites is een terugkerend event dat de komende maanden vaker zal plaatsvinden in de lounge van het hotel en met mooi weer misschien wel in de sfeervolle binnentuin. Iedere editie nodigen Job Smit en Marc Nolte de meest opvallende Rotterdamse talenten op het gebied van house/dance uit. De entree is gratis en de eerste vijftig bezoekers kregen een drankje.

parkhotel bilderberg

Het Parkhotel is met recht al 90 jaar de ‘Grand Dame’ van Rotterdam. Het hotel ligt centraal in Rotterdam aan het Museumpark op steenworp afstand van de bruisende Witte de Withstraat. Het oogt valt direct op de lobby bar die internationale allure uitstraalt. Dé publiekstrekker van het Parkhotel is het restaurant, The Park – Inspired by Erik van Loo, dat gerechten serveert volgens het signatuur van twee sterren chef Erik Van Loo (Parkheuvel).

Voor het Bilderberg Park Hotel verzorgde Triple F Security de beveiliging rond dit evenement.