Veiligheid op de bouwplaats is van groot belang, wetende wie er aanwezig is op locatie, dat de aanwezige personen op de hoogte zijn van de geldende veiligheidsregels, daarin speelt de bouwplaats portier een rol. Daarbij heeft hij dagelijks contact met de uitvoerder om op de hoogte te zijn van de bijzonderheden, dit zorgt voor een efficiënte uitvoering van de werkzaamheden op de locatie.

Op zoek naar een bouwplaats portier?
Vind een professionele bouwplaats portier bij Triple F Security

Naast de verplichte certificeringen zoals VCA, GPI en BHV zijn onze collega’s zich ervan bewust dat zij als eerste aanspreekpunt fungeren voor uw werknemers en toeleveranciers. Ook administratieve handelingen voor het registreren van de medewerkers, controle op geldig VCA certificaat of de toegangscontrole door bijvoorbeeld het gebruik van Bouwplaats Check In (BPCI®) en/of de BREAAM administratie beheersen onze medewerkers. Indien er vanuit u aanvullende wensen zijn kunnen wij hier –bijna altijd- aan voldoen, in het verleden hebben wij al collega’s op locaties ingezet die oa in het bezit zijn van het certificaat starre verreiker of hijsbegeleider, ook de logistieke coördinatie in de bouwstraat kunt u gerust overlaten aan onze medewerker.

ZULLEN WE EEN KEER KENNISMAKEN?

Bij Triple F Security houden we van koffie & thee en een goed gesprek. We nodigen jou vrijblijvend uit voor een kennismaking. We komen graag bij jou langs, of bezoek ons hoofdkantoor in Nieuwegein (op afspraak).