Onze rijks gediplomeerde brandwachten worden onder andere ingezet indien de Brand Meld Installatie (BMI) niet functioneert. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij verbouwingen waarbij een data kabel is geraakt, waardoor de melding niet bij de alarmcentrale kan komen. Ook inzet op evenementen om zorg te dragen voor de brandveiligheid is aan ons besteed.

BMI Onderhoud en brandwachten
Brandwachten Triple F Security en Services

De inzet van een brandwacht is nodig bij het ontbreken van een functionerende Brand Meld Installatie (BMI) zoals bij verbouwingen ed. Verder worden onze Rijksgediplomeerde brandwachten ook ingezet op evenementen locaties waarbij nog geen gebruiksvergunning is afgegeven, bij een verhoogd risico bij gebruik van special effecten voor een show  of als preventie functionaris. Ook de inzet bij product presentatie waarbij rookmelders tijdelijk uitgeschakeld worden voor de presentatie is ons bekend. Daarnaast kunnen wij ook voorzien in extra kleine blusmiddelen voor tijdelijke locaties, extra aanduidingen voor de vluchtwegen en een standalone ontruimingsalarm.

ZULLEN WE EEN KEER KENNISMAKEN?

Bij Triple F Security houden we van koffie & thee en een goed gesprek. We nodigen jou vrijblijvend uit voor een kennismaking. We komen graag bij jou langs, of bezoek ons hoofdkantoor in Nieuwegein (op afspraak).