Onze centralisten verzorgen voor u de portofoon communicatie tijdens het evenement. Zij kunnen ingezet worden als centralist voor de organisatie zelf, beveiligingsorganisatie, medische dienst of mobiliteit waarbij in de Centrale Post de verschillende kanalen worden “uitgeluisterd”. Dit kan ook een combinatie zijn met gebruik van de aanwezige camera’s. Onze centralisten zijn instaat om de meldingen in te schatten en de juiste prioriteit hieraan te geven. Van alle communicatie wordt een logboek bijgehouden zodat u na het evenement dit kunt gebruiken voor evaluatie doeleinden.

Centralisten van Triple F Security en Services
Centralisten Triple F Services

Voor aanvang van de werkzaamheden vragen wij aan de opdrachtgever de documentatie van het evenement door te sturen. Dit geeft de centralist de mogelijkheid om zich goed in te lezen. Voor aanvang van de daadwerkelijke werkzaamheden zal hij/zij nog een oriëntatieronde lopen over het terrein om een goed beeld van de locatie te kunnen vormen. Ook zal door de centralist samengewerkt worden in de Centrale Post met de overige centralisten die daar aanwezig zijn. Daarbij zal ook het tijdschema goed gemonitord worden om op tijd te kunnen schakelen tussen de verschillende disciplines. Onze centralist zal u als opdrachtgever, gevraagd en ongevraagd informeren gedurende het evenement.

ZULLEN WE EEN KEER KENNISMAKEN?

Bij Triple F Security houden we van koffie & thee en een goed gesprek. We nodigen jou vrijblijvend uit voor een kennismaking. We komen graag bij jou langs, of bezoek ons hoofdkantoor in Nieuwegein (op afspraak).