Eerste Hulpverlening tijdens evenementen is in de afgelopen jaren sterk veranderd. De Veldnorm Evenementenzorg heeft hiervoor een duidelijk kader geschapen. Uw gasten verwachten dat zij tijdens een evenement kunnen terugvallen op kundige personen. Triple F Security maakt gebruik van Medical Responders die dagelijks met deze hulpverlening bezig zijn.

Snel en Professionele EHBO'ers
Regel EHBO'ers via Triple F Security en Services

Voor aanvang zal in overleg met de opdrachtgever bekeken worden welke inzet benodigd is. Mocht er naast de Basic Life Support (BLS) medewerkers ook Advanced Life Support (ALS) of een  verpleegkundige benodigd zijn, maken wij gebruik van een collega bedrijf om deze inzet te leveren, samen met de benodigde middelen. Het merendeel van de in te zetten collega’s zijn werkzaam op SEH afdelingen en/of ambulance. Hierdoor blijft de kennis ook up to date door de permanente bijscholing. 

ZULLEN WE EEN KEER KENNISMAKEN?

Bij Triple F Security houden we van koffie & thee en een goed gesprek. We nodigen jou vrijblijvend uit voor een kennismaking. We komen graag bij jou langs, of bezoek ons hoofdkantoor in Nieuwegein (op afspraak).