Bij de inzet van Parkeerbeheerders realiseren wij ons terdege dat wij het eerste contact zijn voor uw gasten. Naast het zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de beschikbare ruimte, door het “strak en efficiënt” parkeren, zullen onze medewerkers zich dan ook opstellen als gastheer / gastvrouw. Zij zullen uw gasten van informatie voorzien voor het bereiken van de locatie. Indien wenselijk kunnen zij na de instroom ook een oogje in het zeil houden op de parkeerplaats.

Professionele Parkeerbegeleiders
Parkeerbegeleiders Triple F

Voor verschillende opdrachtgevers mogen wij het parkeren begeleiden. De scheiding van de verschillende gebruikers wordt door onze medewerkers op een vriendelijke wijze gedaan.  Het doorverwijzen naar de juiste parkeerplaats, het efficiënt parkeren en doorverwijzen naar de ingang van de locatie dat is waar wij het verschil in maken. Een eventuele tijdelijke belijning voor een parkeerlocatie kunnen wij laten verzorgen via een collega bedrijf.

ZULLEN WE EEN KEER KENNISMAKEN?

Bij Triple F Security houden we van koffie & thee en een goed gesprek. We nodigen jou vrijblijvend uit voor een kennismaking. We komen graag bij jou langs, of bezoek ons hoofdkantoor in Nieuwegein (op afspraak).