De inzet van een Safety Officer kan voor verschillende doelen zijn. Hij kan u ondersteunen bij alle zaken betreffende de veiligheid tijdens de opbouw / afbouw periode van het evenement. Geeft leiding aan aanwezige beveiliging die de toegang tot de locatie en controleert daarbij het gebruik van de juiste PBM’s en adviseert u gevraagd en ongevraagd m.b.t. veiligheidsvraagstukken. Mede door het houden van een Safety briefing waarin juist de positieve waarnemingen worden benadrukt en een coachende functie wordt het veiligheidsbewustzijn in de richting van de leveranciers en site crew naar een hoger niveau gebracht. 

Triple F Services Safety Officers
Safety Officer van Triple F Services

Communicatie skills en people management, zijn belangrijke skills in het uitvoeren van deze werkzaamheden. Onze Safety Officers  hebben jarenlange ervaring op het gebied van ARBO en Productie veiligheid. Naast de VCA-VOL certificering beschikken wij ook over safety officers die in het bezit zijn van het Diploma Event Safety Management van de universiteit van Derby (UK). Ook worden wij ingezet voor het houden van specifiek toezicht bij werkzaamheden met een hoog risico. Natuurlijk worden ook alle observaties opgenomen in een logboek zodat de meerwaarde ook voor uw als opdrachtgever als naslagwerk gebruikt kan worden.

ZULLEN WE EEN KEER KENNISMAKEN?

Bij Triple F Security houden we van koffie & thee en een goed gesprek. We nodigen jou vrijblijvend uit voor een kennismaking. We komen graag bij jou langs, of bezoek ons hoofdkantoor in Nieuwegein (op afspraak).