Voor infra werkzaamheden van lange – of korte duur of voor een evenement waarbij verkeersregelaars benodigd zijn.  Onze collega’s zijn inzetbaar of het nu een “om en om” regeling betreft of een vlotte instroom van voertuigen bij een locatie. Door de juiste (non) verbale communicatie trachten zij de doorstoom te bevorderen.

Onze verkeersregelaars zijn in het bezit van de Landelijke aanstellingspas en mogen op de openbare weg hun werkzaamheden uitvoeren.

Gecertificeerde verkeersregelaars
Verkeersregelaar Triple F Services in actie

 Afhankelijk van de inzet locatie zijn zij ook in het bezit van aanvullende certificaten zoals VCA, GPI en/of  BHV. Onze collega’s realisteren zich goed dat een vlotte doorstroom en het geven van de juiste aanwijzingen voor  weggebruiker van essentieel belang zijn. 

Ook bij afsluitingen en omleidingen zijn zij in staat om de-escalerend op te treden bij eventuele agressie en de weggebruikers te voorzien van de juiste informatie om hun doel te bereiken. 

ZULLEN WE EEN KEER KENNISMAKEN?

Bij Triple F Security houden we van koffie & thee en een goed gesprek. We nodigen jou vrijblijvend uit voor een kennismaking. We komen graag bij jou langs, of bezoek ons hoofdkantoor in Nieuwegein (op afspraak).