13 april 2015 Hennie Mahn

Domino’s Pizza De Gouden Pizza

Met pizzachef zijn miljoenen pizzacombinaties mogelijk. Maak jij als eerste de winnende pizzacombinatie? Dan win jij de gouden Domino’s pizza.

Gouden Pizza

De actie ‘Win de Gouden Pizza’ is een initiatief van Domino’s Pizza Netherlands B.V. De startdatum van de actie was maandag 23 februari 2015 en liep tot en met zondag 12 april 2015.

Op de website Dominos.nl kon zelf een pizza worden gecreëerd met Pizza Chef. De kandidaat die als eerste de winnende combinatie samenstelt, wint de Gouden Pizza. Met 7 bodems, 3 sauzen en 30 toppings maak je met de online tool pizzachef miljoenen pizza combinaties. Een van die combinaties is door ons als winnende combinatie aangemerkt. Maak jij als eerste die exacte combinatie, dan win jij de gouden pizza, twv € 20.000,-  De winnaar werd aan het einde van de actieperiode bekend gemaakt. Daarnaast wonnen de daarop volgende 19 deelnemers met de winnende combinatie een jaar lang gratis pizza.

Voor de organisatie van dit evenement verzorgde Triple F Security de beveiliging van de feestelijkheden in de verschillende steden en het transport en de beveiliging van de gouden pizza.

Tagged: , , , , , , , , , , ,