In opdracht van Dura Vermeer verzorgden wij de afgelopen 19 maanden de toegangscontrole, de logistieke ondersteuning en het toezicht op de bouw op het renovatieproject THLV34 ( Tijdelijke Huisvesting Lange Voorhout 34 ) In de panden Lange Voorhout 34-36/ Kazernestraat, ook wel bekend als Huis Huguetan is tijdelijke huisvesting gerealiseerd voor de Eerste Kamer en een deel van de Raad van State. In opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf is dit markante gebouw verbouwd om de tijdelijke huisvesting van deze organisaties mogelijk te maken.​Na de zomer van 2021 verhuizen de medewerkers van de Eerste Kamer en de Raad van State van het Binnenhof naar het Lange Voorhout.

Zij kunnen hier straks goed en veilig werken. Het Rijksvastgoedbedrijf zorgt ervoor dat de tijdelijke huisvesting is voorzien van vergelijkbare faciliteiten als nu aan het Binnenhof. In de panden Lange Voorhout 34-36/Kazernestraat werden onder meer een plenaire zaal voor de Eerste Kamer gerealiseerd en een zaal voor de wekelijkse vergadering van de Afdeling advisering van de Raad van State.

Er komen kantoorruimtes voor circa 75 medewerkers. Ook wordt rekening gehouden met de ontvangst van bezoekers zoals scholieren, dagjesmensen en gasten.Op de foto neemt uitvoerder Tristan de Vos de Einde Project Taart in ontvangst van Gerben. Wij wensen alle medewerkers van de Eerste Kamer en de Raad van State heel veel werkplezier op deze prachtige locatie en bedanken Dura Vermeer voor de zeer prettige samenwerking.

Triple F Security & Services is erkend partner van Hillson voor Bouwplaats Check-In en Ilips !#veiligheid#BHV#VCA#bouw#service#toegangscontrole#veiligwerken#trostsophetteam#BPCI@TripleFsec / Hillson B.V. en dank aan http://ow.ly/2x0J50FGcmO

Dura Vermeer Einde Project Taart