Na ruim 3 jaar de diensten van bouwplaatsportier te hebben verzorgt op het bouwproject Tergooi voor bouwbedrijf BAM in opdracht van Bouwatch is vrijdag 3 februari een eind gekomen aan dit project.

Ruben de Einde Project Taart in ontvangst van Peter
hoofduitvoerder Ruben neemt de Einde Project Taart in ontvangst van Peter.

De vraag om in te spelen op de vernieuwingen in de zorg leidde in 2011 tot het besluit te bouwen aan een nieuwe hoofdlocatie in Hilversum, in de bosrijke omgeving van Monnikenberg. Daar wordt vanaf nu alle acute, intensieve en klinische zorg van de huidige locaties van Blaricum en Hilversum geconcentreerd. Bij deze vormen van zorg werken verschillende specialisten vaak samen om adequate zorg te verlenen. Werken op twee locaties maakte dat lastig. Dat betekent dus dat in de loop van dit jaar de locatie Blaricum vrijkomt voor een nieuwe invulling.

 De nieuwbouw bestaat uit vier bouwdelen (A,B,C,D) waarin de meeste zorgfuncties zijn ondergebracht. Het betreft alle acute, complexe en intensieve zorgfuncties – zoals spoedeisende hulp (SEH), operatiekamers, intensive care, radiologie, dialyse, endoscopie en dagbehandeling – de kliniek en een groot deel van de poliklinieken.

In afwezigheid van projectleider Peter de Jong hebben we in de persoon van Peter Cramer de ‘Einde Project Taart’ kunnen aanbieden aan hoofduitvoerder Ruben Boogaard en zijn team.  Dank ook aan Wesley & Peter die de continuïteit op dit project voor Triple F Services verzorgden! 

Wij wensen alle medewerkers en studenten veel plezier op deze prachtige locatie en bedanken BAM voor de zeer prettige samenwerking.

Triple F Security & Services is erkend partner van BouWatch voor Bouwplaats Check-In en Ilips  !#veiligheid #BHV #VCA #bouw #service #toegangscontrole #veiligwerken #trostsophetteam #BPCI@TripleFsec  @BouWatch @TergooiMC