De oude Mercedes-Benz showroom is gerenoveerd en getransformeerd naar een landelijke politiehub: HUB50. Het pand aan de Van Deventerlaan werd ingericht als een pand voor de gehele Politie, waar gewerkt kan worden. Maar ook waar vergaderen en ontmoeten centraal staat.

Begin 2023 opent HUB50 haar deuren op Utrecht Businesspark Papendorp. HUB50 is duurzaam en flexibel. Een plek voor innovatie, waar veel energie rondgaat, waar een ontmoeting je verder brengt en waar dingen ontstaan. 

De doelstelling om HUB50 energieneutraal te laten functioneren na de renovatie, werd bereikt door zoveel mogelijk gebruik te maken van de bestaande installaties. Daarnaast zorgde Dura Vermeer ervoor dat niet alleen het gebouw zelf, maar ook het gebruik van het gebouw duurzaamheid optimaal ondersteunt. De verschillende ruimten gaan flexibel en multifunctioneel gebruikt worden, waarbij anders werken een belangrijke rol heeft. Teams krijgen er veel ruimte om te experimenteren en krijgen de beschikking over de juiste technologie, actuele informatie, passende hulpmiddelen en services. Zodat HUB50 een plek is waar alle politiemedewerkers hun talenten kunnen blijven ontwikkelen.

Bouwplaats Portier HUB50 Dura Vermeer Politie

Onze Triple F Security & Services collega’s Glenn en Hicham hebben hier tijdens de renovatie in opdracht van Bouwatch de taken van portier op zich genomen naar volle tevredenheid van de uitvoerders van Dura Vermeer

31 oktober was onze laatste dag op dit project en vlak daarvoor hebben we weer de Einde Project Taart mogen aanbieden aan de uitvoerders.