van helden festival

Op woensdag 2 en donderdag 3 september vierde Van Helden Relatiegeschenken haar 50-jarig jubileum met haar klanten. Op deze dagen vond het Van Helden Festival plaats, waarbij gasten een kijkje in de keuken van het familiebedrijf kregen en kennis konden maken met verschillende leveranciers waarmee Van Helden samenwerkt.

Van Helden Relatiegeschenken werd in 1965 opgericht door Adrie Van Helden. Op zijn 19de werkte hij bij een speelgoedbedrijf dat werd benaderd om pennen te gaan verkopen. Omdat zijn baas weigerde, besloot hij dat in de avonduren zelf te gaan doen. 50 jaar later is de dagelijkse leiding in handen van zijn twee zoons Joost en Arno. Naast het hoofdkantoor in Tiel heeft Van Helden ook vestigingen in Rotterdam en Turnhout (België). Bij elkaar werken er zo’n 150 mensen bij Van Helden.

Tijdens het Festival waren er optredens van onder andere het muzikale trio ‘Roept u maar’, een mobiele DJ, iPad karikaturist en goochelaar die met relatiegeschenken goochelde. Daarnaast waren er demonstraties van verschillende druktechnieken en relatiegeschenken. Op het parkeerterrein naast het pand stond tevens een festivaltent waar met genodigden op het jubileum zal worden geklonken.

Op verzoek van PPeople voorzag Triple F Security & Services in de Beveiliging, de EHBO, het Traffic management en de Gastvrouwen tijdens deze dagen.