Op het Europees Jongleer Festival 2016 in Almere afgelopen zomer was de beveiliging en EHBO in handen van Triple F Security.

Triple F Security is een fijne partij om mee samen te werken. Hennie Mahn en zijn medewerkers zijn zeer betrokken, flexibel en professioneel. In de aanloop naar het festival hebben we regelmatig met Hennie Mahn van gedachten kunnen wisselen, om zo samen tot de meest optimale inzet van beveiligers en EHBO te komen.
Het Europees Jongleer Festival is het grootste evenement in Europa op het gebied van jongleren. Van over de hele wereld reizen professionele jongleurs, straatartiesten en amateur jongleurs naar dit meerdaagse festival om samen te jongleren, trucs uit te wisselen en plezier te hebben. Bijzonder aan dit negen daags durende festival is dat er 24 uur per dag iets te doen is op het festivalterrein; vrij trainen, shows kijken, workshops volgen etc. De inzet van de beveiliging en EHBO liep hierdoor ook 24 uur per dag door
Bij de samenwerking stond het voorkomen van mogelijke problemen, het denken in oplossingen en algemene ondersteuning centraal. Het was geen probleem om tijdens het festival last minute wijzigingen door te voeren. Bij het dagelijkse overleg moment tussen de organisatie en Hennie Mahn werd er supersnel geschakeld en zo nodig de inzet van personeel aangepast.
We kijken terug op een zeer geslaagd Europees Jongleer Festival met ruim 6.000 bezoekers van over heel Europa in samenwerking met Triple F Security. Een samenwerking die, wat ons betreft, voor herhaling vatbaar is!