11 oktober 2020 Martijn Willemse

Week van de Veiligheid – Borging

Borging Week van de Veiligheid

Als afsluiter van deze week van de veiligheid willen we het hebben over borging. Hoe zorgen wij ervoor dat de weerbaarheid van onze medewerkers gewaarborgd blijft binnen ons bedrijf?

Borging Weerbaarheid

Triple F hecht veel waarde aan het coachen van onze medewerkers. Wanneer het voor de werknemer duidelijk is wat er van ze verwacht wordt en ze weten dat ze gesteund worden zal dit ook doorwerken in het zelfvertrouwen en daarbij dus ook de weerbaarheid.

Met als eindresultaat een excellente uitvoering van hun taken. Vanuit onze ervaring en kennis van onze beveiligers  zijn wij in staat om de juiste medewerkers te selecteren voor de juiste uitvoering van de opgedragen werkzaamheden. 

Hierin is ook “herhaling” erg belangrijk, het is immers één ding om te weten wat er van je verwacht wordt, maar het echt uitvoeren wanneer het nodig is, is weer iets anders. Hierin adviseren wij dus ook altijd om bijvoorbeeld regelmatig BHV oefeningen, zoals ontruimingen, uit te voeren zodat iedereen ook scherp blijft over de verwachte taken en handelingen.

‘Do you know what you are doing, or do you think you know what you are doing?”

 

Tijdens de Week van de Veiligheid behandelen we elke dag een onderwerp die van toepassing kan zijn in je dagelijkse praktijk. Volg Triple F Security via social media via:

Facebook

LinkedIn

Instagram of

Twitter